СТБ купив формат кулінарного шоу MasterChef

11 Серпня 2010
22719
11 Серпня 2010
14:08

СТБ купив формат кулінарного шоу MasterChef

22719
СТБ купив формат кулінарного шоу MasterChef

СТБ купив формат кулінарного шоу MasterChef британського продакшну Shine. Про це повідомляє Media Business Reports.

 

За  інформацією піар-відділу каналу, швидше за все програма не з'явиться на СТБ раніше осені 2011 року. Поки що відділ закупок СТБ тільки «розбирає» формат.

 

MasterChef вперше вийшов в ефірі Бі-бі-сі у 2005 році. Згодом було створено кілька версій цього шоу - The Professionals For Working Chefs і Celebrity MasterChef. За інформацією видання, американська адаптація стартувала на телеканалі Fox наприкінці липня і стала найрейтинговішою прем'єрою цього літа.

 

За форматом це кулінарне змагання, де учасникам необхідно виконати низку завдань щодо приготування страв. Переможець у якості нагороди отримує роботу в одному з найкращих ресторанів  світу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22719
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5005 дн. тому
Стільки криків про набір сценаристів, а формати до цих пір купують.. ай..ай..ай
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду