detector.media
11.08.2011 11:34
На СТБ буде вертикаль проектів власного виробництва

У новому сезоні на СТБ буде вертикальна лінійка проектів власного виробництва у вечірньому праймі. Це випливає у промо-ролику каналу.

 

Зокрема, у понеділок СТБ показуватиме проект про ілюзіоністів  «Феномен», у вівторок  реаліті за форматом The Farmer Wants a Wife «Фермер шукає дружину», у середу кулінарне талант-шоу «Майстер-шеф» (формат MasterChef), у четвер - шоу за форматом The Biggest Loser «Зважені та щасливі», у п'ятницю та суботу - другі сезони талант-шоу «Танцюють всі!» та «Х-фактор».

 

Поки що відомі не всі слоти, у яких вийдуть ці проекти. «Феномен» та «Зважені та щасливі» транслюватимуться о 20.10, «Танцюють всі» та «Х-фактор» - традиційно о 20.00 та 19.00.

 

Нагадаємо, «Феномен» ‑ змагальна телепрограма з елементами реаліті-шоу, в основі якої ізраїльська програма «Наступник», яка виходила в Ізраїлі 2006 року. У тій програмі Урі Геллер шукав собі наступника. Головне завдання учасників проекту ‑ здивувати глядачів, автора і творця шоу ілюзіоніста Урі Геллера, який також є суддею шоу «Битва екстрасенсів» СТБ. Переможець отримає грошовий приз і титул «Головний феномен України».

 

У  проекті «Фермер шукає дружину» кожен із героїв знайомиться з п'ятьма дівчатами, вибирає трьох і їде з ними до свого будинку, де пробує спільно вести господарство. Саме там відбуватимуться побачення учасників. У фіналі проекту фермери виберуть дівчину, з якою спробують продовжити подальше життя. Керівником проекту стала Олена Романенко, ведучою ‑ Ірина Борисюк.

 

«Майстер-шеф». 30 учасників шоу, які пройдуть кастинги, протягом кількох тижнів змагатимуться між собою за звання найкращого кухаря України, 500 тис. грн та навчання у кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.

 

«Зважені та щасливі». Учасники позбуваються зайвої ваги за допомогою професійних тренерів і дієтологів. Переможець, який скине найбільшу вагу, отримає 250 тис. грн. Ведучою шоу стала актриса Любава Грешнова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY