СТБ придбав формати American Idol, Biggest Loser і «Танці з зірками»?

22 Квітня 2010
22385
22 Квітня 2010
13:30

СТБ придбав формати American Idol, Biggest Loser і «Танці з зірками»?

22385
СТБ придбав формати American Idol, Biggest Loser і «Танці з зірками»?

Під час телеринку у Каннах СТБ придбав формати American Idol та Biggest Loser. Цю інформацію видання Media Business Reports ТК підтвердив голова правління каналу Володимир Бородянський.

 

За його словами, розпочати виробництво проектів планується або в цьому, або у наступному році, з орієнтацією відповідно на весняний чи осінній сезон.

 

American Idol - це талант-шоу для співаків каналу Fox, основою для якого став британський формат Pop Idol (як раніше повідомляла ТК, переговори про купівлю Pop Idol у 2007 році вів «1+1»).

 

Biggest Loser - проект британської компанії Reveille, в якому учасники втрачають вагу на очах у глядачів.

 

Нагадаємо, формат Biggest Loser минулого року купував канал «Інтер». Однак, за словами пана Бородянського, термін володіння каналу правами закінчився.

 

Коментар стосовно того, чому «Інтер» так і не створив власного проекту за форматом Biggest Loser, ТК сподівається почути від прес-служби «Інтера».

 

Як пише Media Business Reports, СТБ також став власником фортаму ВВС «Танці з зірками». Цей формат ще у 2006 році придбав канал «І+1» і випустив ефір три сезони цього талант-шоу.

 

Однак інформацію щодо цього проекту Володимир Бородянський не коментує: «Поки що не скажу, прийде час і ви все дізнаєтесь».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22385
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
(Hall, 2003).
5086 дн. тому
а мені суперзірка більше подоюається за те шо по СТБ йде!!
Все просто!
5090 дн. тому
Все правильно! Щоб інші не запустили. Для прикладу -через ж... зроблена "Суперзірка" може відбити у глядача бажання дивитися аналогічні продукти.
Otar Dovzhenko
5090 дн. тому
Ну і нафіга оце все? Нормально працюють формати СоуЮСинкЮКенДенс і АмерикаЗГотТелент, то хай би працювали далі.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду