Ольга Фреймут вестиме «Шоуманію»

31 Травня 2011
18000
31 Травня 2011
19:16

Ольга Фреймут вестиме «Шоуманію»

18000
Робитиме в рамках програми реаліті про життя моделей
Ольга Фреймут вестиме «Шоуманію»

Ольга Фреймут вестиме «Шоуманію» разом з Дмитром Коляденком. Про це ТК повідомили в прес-службі Нового каналу.

 

Окрім цього, формат проекту «Шоуманія» буде оновлюватись і вийде в ефір 12 червня у нових декораціях. За словами шеф-редактора шоу Олени Кучернюк, нові декорації будуть у вигляді нічного міста.

 

«Діма емоційний, а Оля додасть проекту раціональності. Якщо Діма як і раніше відповідатиме у "Шоуманії" за скандали, романи, інтриги..., то Оля порахує, скільки грошей заробляють зірки, скільки витрачають, скільки коштує шоу-бізнес... Оля не соромлячись буде ставити зіркам незручні запитання, які, безумовно, будуть цікавими нашим глядачам», - зазначила пані Кучернюк.

 

Також у проекті Ольга Фреймут розповідатиме глядачам про останні модні тенденції та про життя моделей.

 

«Це буде унікальний проект у межах "Шоуманії" - реаліті про життя моделей. Ми поселимо дівчат під одним дахом і за допомогою камер покажемо, які труднощі доводиться долати їм, щоб потрапити на обкладинки популярних журналів, як проходять кастинги, як після цього моделі знімають стрес, з ким спілкуються, як це сприймають їх батьки» - розповіла Олена Кучернюк.

 

Нагадаємо, Підйом» залишили ведучі Ольга Фреймут, Олександр Педан і Сергій Притула. Як повідомляла раніше ТК, усі троє займуться «сольними проектами». Новими ведучими «Підйому» стали Роман Скрипін, Ольга Цибульська й Андрій Шабанов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18000
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду