Нацрада просить мовників змінити програмні концепції заради освітніх і культурних телепрограм

2 Серпня 2011
15168
2 Серпня 2011
17:17

Нацрада просить мовників змінити програмні концепції заради освітніх і культурних телепрограм

15168
Нацрада просить мовників змінити програмні концепції заради освітніх і культурних телепрограм

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення просить мовників врахувати пропозиції Громадської гуманітарної ради і транслювати не менше 1-2 годин на день на день освітні та культурні програми. Відповідне звернення до телерадіокомпаній підписав голова Нацради Володимир Манжосов.

 

У зверненні він повідомляє, що до Національної ради надійшов протокол за результатами засідання Громадської гуманітарної ради під головуванням президента України Віктора Януковича від 30 червня 2011 року. У цьому документі запропоновано запровадження трансляції не менше 1-2 годин на день освітніх та культурних програм на вітчизняних телерадіоканалах.

 

«Національна рада, як єдиний орган державного регулювання діяльності у сфері телебачення і радіомовлення, з метою реалізації державної політики забезпечення культурних та інформаційних потреб громадян України (ст. 7 та ст. 4 Закону України "Про телебачення і радіомовлення"), звертається до вас з проханням врахувати пропозиції Громадської гуманітарної ради шляхом внесення відповідних змін до програмних концепцій мовлення в частині жанрового розподілу програм та передач, за умови подання до Національної ради відповідної заяви», - йдеться у зверненні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15168
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пилип з конопель
4650 дн. тому
А ще треба було б попросити Януковича оголосити Межгір"я національним заповідником, олігархів - оприлюднити структуру власності на українські ЗМІ, Кабмін попросити відмовитися від корупції, Чечетова - від диригування парламентом, а Кіреєва - бути справедливим суддею...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду