detector.media
02.08.2011 17:17
Нацрада просить мовників змінити програмні концепції заради освітніх і культурних телепрограм

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення просить мовників врахувати пропозиції Громадської гуманітарної ради і транслювати не менше 1-2 годин на день на день освітні та культурні програми. Відповідне звернення до телерадіокомпаній підписав голова Нацради Володимир Манжосов.

 

У зверненні він повідомляє, що до Національної ради надійшов протокол за результатами засідання Громадської гуманітарної ради під головуванням президента України Віктора Януковича від 30 червня 2011 року. У цьому документі запропоновано запровадження трансляції не менше 1-2 годин на день освітніх та культурних програм на вітчизняних телерадіоканалах.

 

«Національна рада, як єдиний орган державного регулювання діяльності у сфері телебачення і радіомовлення, з метою реалізації державної політики забезпечення культурних та інформаційних потреб громадян України (ст. 7 та ст. 4 Закону України "Про телебачення і радіомовлення"), звертається до вас з проханням врахувати пропозиції Громадської гуманітарної ради шляхом внесення відповідних змін до програмних концепцій мовлення в частині жанрового розподілу програм та передач, за умови подання до Національної ради відповідної заяви», - йдеться у зверненні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY