У Великобританії з’явився телеканал китайського інформагентства «Сіньхуа»

24 Липня 2011
11833
24 Липня 2011
20:07

У Великобританії з’явився телеканал китайського інформагентства «Сіньхуа»

11833
У Великобританії з’явився телеканал китайського інформагентства «Сіньхуа»

Англомовний канал CNC World телекомпанії CNC, створеної китайським державним інформаційним агентством «Сіньхуа», в суботу офіційно розпочав мовлення на платформі британського супутникового телеоператора British Sky Broadcasting (BSkyB). Про це повідомляє «Газета.ру».

 

Таким чином, CNC World отримав доступ до 10-мільйонної аудиторії британських телеглядачів.

 

Телеканал CNC World, що працює 24 години на добу, офіційно розпочав мовлення 1 липня 2010 року. Він здійснює глобальне мовлення і вже покриває Південну Америку й інші регіони, здійснюючи мовлення на Великобританію, США, Канаду, Монголію, Іспанію, Латвію.

 

Телеканал агентства «Сіньхуа» функціонує автономно від Центрального телебачення Китаю (CCTV), яке вже мовить різними мовами в десятках країн.

 

Поширення мовлення китайського телебачення по всьому світу експерти розцінюють як спробу Пекіна впливати на інтелектуалів інших країн. Однак спостерігачі вважають, що Китаю це не цілком вдається - головним чином через цензуру, яка існує на державному CCTV, в результаті чого його програми, як і раніше, викликають певну недовіру у світової телеаудиторії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11833
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду