detector.media
24.07.2011 20:07
У Великобританії з’явився телеканал китайського інформагентства «Сіньхуа»

Англомовний канал CNC World телекомпанії CNC, створеної китайським державним інформаційним агентством «Сіньхуа», в суботу офіційно розпочав мовлення на платформі британського супутникового телеоператора British Sky Broadcasting (BSkyB). Про це повідомляє «Газета.ру».

 

Таким чином, CNC World отримав доступ до 10-мільйонної аудиторії британських телеглядачів.

 

Телеканал CNC World, що працює 24 години на добу, офіційно розпочав мовлення 1 липня 2010 року. Він здійснює глобальне мовлення і вже покриває Південну Америку й інші регіони, здійснюючи мовлення на Великобританію, США, Канаду, Монголію, Іспанію, Латвію.

 

Телеканал агентства «Сіньхуа» функціонує автономно від Центрального телебачення Китаю (CCTV), яке вже мовить різними мовами в десятках країн.

 

Поширення мовлення китайського телебачення по всьому світу експерти розцінюють як спробу Пекіна впливати на інтелектуалів інших країн. Однак спостерігачі вважають, що Китаю це не цілком вдається - головним чином через цензуру, яка існує на державному CCTV, в результаті чого його програми, як і раніше, викликають певну недовіру у світової телеаудиторії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY