Посол Грузії в Україні пообіцяв звільнити співробітника, який побив журналіста

18 Липня 2011
17403
18 Липня 2011
16:08

Посол Грузії в Україні пообіцяв звільнити співробітника, який побив журналіста

17403
Посол Грузії в Україні пообіцяв звільнити співробітника, який побив журналіста

У посольстві Грузії в Україні підтвердили, що нападник, який побив журналіста, розганяючи акцію руху Femen, - їхній працівник. Про це повідомляє телеканал News One.

 

Посол Грузії в Україні Григол Катамадзе нині відсутній в Україні, оскільки перебуває у відпустці у США. Однак він уже знає про інцидент. У коментарі телеканалу Newsone він вибачився і пообіцяв звільнити нестриманого співробітника.

 

«Я дуже стривожений і занепокоєний. Мені взагалі дуже шкода, що такий інцидент взагалі трапився. В будь-якому випадку, як би він не мотивував свої дії, він буде звільнений з роботи. Я не знаю до кінця всі деталі, але в будь-якому випадку хочу щиро сам особисто від себе і як посол, і як людина, і як мужчина вибачитися перед тими, з ким наш працівник повівся не по-джентельменськи», - сказав Григол Катамадзе.

 

Нагадаємо, під час акції на підтримку грузинських фоторепортерів, підозрюваних в шпигунстві на користь Росії, співробітник посольства Грузії в Україні накинувся на активісток Femen і журналістів.

 

Унаслідок інциденту травми отримав журналіст видання «Коментарі» Олександр Ямковой, який перебуває в лікарні з підозрою на струс мозку.

 

Міліція вирішує питання про порушення кримінальної справи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17403
Читайте також
23.07.2011 17:32
Юрій Луканов
«День»
27 872
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EURONEWS
4668 дн. тому
НЕ ВЫПУСКАТЬ ЭТОГО {CENSORED} ИЗ УКРАИНЫ. ПУСТЬ СИДИТ В УКРАИНСКОЙ ТЮРЬМЕ, {CENSORED}
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду