detector.media
18.07.2011 16:08
Посол Грузії в Україні пообіцяв звільнити співробітника, який побив журналіста

У посольстві Грузії в Україні підтвердили, що нападник, який побив журналіста, розганяючи акцію руху Femen, - їхній працівник. Про це повідомляє телеканал News One.

 

Посол Грузії в Україні Григол Катамадзе нині відсутній в Україні, оскільки перебуває у відпустці у США. Однак він уже знає про інцидент. У коментарі телеканалу Newsone він вибачився і пообіцяв звільнити нестриманого співробітника.

 

«Я дуже стривожений і занепокоєний. Мені взагалі дуже шкода, що такий інцидент взагалі трапився. В будь-якому випадку, як би він не мотивував свої дії, він буде звільнений з роботи. Я не знаю до кінця всі деталі, але в будь-якому випадку хочу щиро сам особисто від себе і як посол, і як людина, і як мужчина вибачитися перед тими, з ким наш працівник повівся не по-джентельменськи», - сказав Григол Катамадзе.

 

Нагадаємо, під час акції на підтримку грузинських фоторепортерів, підозрюваних в шпигунстві на користь Росії, співробітник посольства Грузії в Україні накинувся на активісток Femen і журналістів.

 

Унаслідок інциденту травми отримав журналіст видання «Коментарі» Олександр Ямковой, який перебуває в лікарні з підозрою на струс мозку.

 

Міліція вирішує питання про порушення кримінальної справи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY