Журналіста «Коментарів» побили біля посольства Грузії. Міліція вирішує питання про порушення кримінальної справи (ВІДЕО)

18 Липня 2011
16092
18 Липня 2011
12:52

Журналіста «Коментарів» побили біля посольства Грузії. Міліція вирішує питання про порушення кримінальної справи (ВІДЕО)

16092
Нападник - імовірно, співробітник посольства
Журналіста «Коментарів» побили біля посольства Грузії. Міліція вирішує питання про порушення кримінальної справи (ВІДЕО)

Біля посольства Грузії в Україні побили журналістів і активісток руху Femen. Про це повідомляє прес-служба руху.

 

Як зазначається, під час акції на підтримку грузинських фоторепортерів, підозрюваних в шпигунстві на користь Росії, співробітник посольства накинувся на активісток і журналістів. «Він наносив удари пресі і намагався розбити знімальну апаратуру», - йдеться у повідомленні.

 

Унаслідок інциденту травми отримав журналіст видання «Коментарі» Олександр Ямковой, який, за інформацією прес-служби Femen, перебуває в лікарні з підозрою на струс мозку.

 

 

 

 

Головний редактор «Коментарів» Вадим Денисенко підтвердив «Детектор медіа», що Олександр Ямковой перебуває на обстеженні в лікарні. «Подробиць я поки що не знаю, єдине що можу сказати, що Олександр збирається подавати заяву до міліції», - сказав пан Денисенко.

 

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС в місті Києві Володимир Поліщук розповів «Детектор медіа», що журналіст Олександр Ямковой отримав два удари в обличчя від людини в цивільному, яка потім сховалася в приміщенні посольства Грузії.

 

«На місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група, задокументувала цей факт, опитала журналіста і направила його до медиків. У залежності від того, яким буде результат судово-медичної експертизи, вирішуватиметься питання про порушення кримінальної справи проти людини, яка, як ми розуміємо, є охоронцем посольства Грузії. Зараз з'ясовуємо, чи він громадянин України, чи громадянин Грузії», - повідомив пан Поліщук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16092
Читайте також
23.07.2011 17:32
Юрій Луканов
«День»
27 872
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виталий
4667 дн. тому
Очередной журналистишка на пресс-конференции показывал "ваву". Все услышали, как мужик в подробностях рассказывал, где у него ушиблено. Плеваться хочется. А вообще - от грузина исходила накопившаяся МАССОВАЯ УСТАЛОСТЬ общества от наглых и самовлюбленных "журналистов". Которые давно перестали писать о простых людях, а просиживают в тимошенкиных судах или под калиткой Межигорья. Усталось и от этих шлюх. Согласитьесь: это можно выдержать раз, два, но... И дело даже не в том, что эти девки - б**и, дело в том, что они ТУПЫЕ. А стало быть, и журналист, солидарный с этими дурами, не заслуживает уважения.
EURONEWS
4668 дн. тому
ПРИЧЕМ ЗДЕСЬ ФЕМЕН. НА ТЕРРИТОРИИ УКРАИНЫ СОТРУДНИК ИНОСТРАННОГО ПОСОЛЬСТВА ИЗБИЛ УКРАИНЦА. ВСЕ - СУДИТЬ УБЛЮДКА ИЛИ ОТОРВАТЬ ЯЙЦА, КАК ПОЙДЕТ...
Міхаел
4668 дн. тому
Цим тупоголовим дівкам аби тільки десь свої цицьки засвітити. За що боротися, проти чого протестувати - вони цим не переймаються. А редакторам, до речі: українці "наносять" фарбу, а не удари. Ударів завдають.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду