detector.media
18.07.2011 12:52
Журналіста «Коментарів» побили біля посольства Грузії. Міліція вирішує питання про порушення кримінальної справи (ВІДЕО)
Нападник - імовірно, співробітник посольства

Біля посольства Грузії в Україні побили журналістів і активісток руху Femen. Про це повідомляє прес-служба руху.

 

Як зазначається, під час акції на підтримку грузинських фоторепортерів, підозрюваних в шпигунстві на користь Росії, співробітник посольства накинувся на активісток і журналістів. «Він наносив удари пресі і намагався розбити знімальну апаратуру», - йдеться у повідомленні.

 

Унаслідок інциденту травми отримав журналіст видання «Коментарі» Олександр Ямковой, який, за інформацією прес-служби Femen, перебуває в лікарні з підозрою на струс мозку.

 

 

 

 

Головний редактор «Коментарів» Вадим Денисенко підтвердив «Детектор медіа», що Олександр Ямковой перебуває на обстеженні в лікарні. «Подробиць я поки що не знаю, єдине що можу сказати, що Олександр збирається подавати заяву до міліції», - сказав пан Денисенко.

 

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС в місті Києві Володимир Поліщук розповів «Детектор медіа», що журналіст Олександр Ямковой отримав два удари в обличчя від людини в цивільному, яка потім сховалася в приміщенні посольства Грузії.

 

«На місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група, задокументувала цей факт, опитала журналіста і направила його до медиків. У залежності від того, яким буде результат судово-медичної експертизи, вирішуватиметься питання про порушення кримінальної справи проти людини, яка, як ми розуміємо, є охоронцем посольства Грузії. Зараз з'ясовуємо, чи він громадянин України, чи громадянин Грузії», - повідомив пан Поліщук.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY