Директор телекомпанії ІРТА повернула міліції свої нагороди, протестуючи проти справи Ландіка

15 Липня 2011
11421
15 Липня 2011
13:11

Директор телекомпанії ІРТА повернула міліції свої нагороди, протестуючи проти справи Ландіка

11421
Директор телекомпанії ІРТА повернула міліції свої нагороди, протестуючи проти справи Ландіка

Директор телекомпанії ІРТА Кароліна Полтавська стала на захист депутата луганської міськради Романа Ландіка та повернула міліції свої грамоти, медалі і призи, які їй вручали за створення телепрограм на кримінальну тематику. 13 грамот, 5 медалей і призи вона залишила під стінами Луганського обласного управління МВС. Про це повідомляє телеканал Newsone.

 

Як відомо, почесним президентом телекомпанії ІРТА є батько Романа - Володимир Ландік, народний депутат від Партії регіонів, член Комітету з питань свободи слова та інформації.

 

Кароліна Полтавська впевнена, що в такий спосіб вона висловлює своє обурення подвійними стандартами міліції у справі Романа Ландіка. На її думку, з мовчазної згоди міліції ЗМІ ще до початку досудового процесу звинуватили політика у злочині і продемонстрували запис із камер спостереження. Пані Полтавська стверджує, що це є порушенням таємниці слідства і принципу презумпції невинуватості.

 

Кароліна Полтавська працює у компанії ІРТА з 2001 року. Віднедавна обіймає посаду директора. У своїй роботі вона спеціалізується в основному на кримінальній тематиці.

 

Нагадаємо, проти Романа Ландіка порушена кримінальна справа за побиття в ресторані 20-річної Марії Коршунової. Він уже виключений із Партії регіонів і її фракції в Луганській міськраді. Наразі триває процедура екстрадиції Романа Ландіка з Російської Федерації, куди він поїхав після інциденту, яка може зайняти мінімум 40 днів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11421
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
митя
4673 дн. тому
То ли еще будет, Ландик это спичка брошенная в канистру с бензином. Людям порядком надоели мажоры которые кормятся папиной сиськой и творят что хотят, но кстати все забывают о друзьях молокососа которые били девушку ногами или же просто смотрели на все это Серуня, Руслан, Богдан Колян их тоже надо бы потаскать по прокуратурам
Зеленый кружок
4675 дн. тому
Такой прогиб при такой комплекции!Она тоже ''святая''.
Злой
4676 дн. тому
А ведь она наверно тоже из журналистской братии?
СВ
4677 дн. тому
мінор +1
мінор
4677 дн. тому
Нє, Каролінку Ромця так по підлозі за волосся не потягав би, як Машу. І габарити не ті, і вага відповідна. Тьотя може бути за себе спокійна. От коли б у неї дочка підростала, тоді може вона й не так би за Ромцю заступалася...
alb
4677 дн. тому
И правильно!!! Предлагаю привлечь все эти СМИ, показавшие видео, к уголовной ответственности! А ИРТУ возвести в ранг общенационального канала - за героический подвиг хозяйского сына! Милиции советую предложить Каролине справедливый обмен: снятие обвинений с Ландика в обмен на ее самосожжение.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду