detector.media
15.07.2011 13:11
Директор телекомпанії ІРТА повернула міліції свої нагороди, протестуючи проти справи Ландіка
Директор телекомпанії ІРТА повернула міліції свої нагороди, протестуючи проти справи Ландіка

Директор телекомпанії ІРТА Кароліна Полтавська стала на захист депутата луганської міськради Романа Ландіка та повернула міліції свої грамоти, медалі і призи, які їй вручали за створення телепрограм на кримінальну тематику. 13 грамот, 5 медалей і призи вона залишила під стінами Луганського обласного управління МВС. Про це повідомляє телеканал Newsone.

 

Як відомо, почесним президентом телекомпанії ІРТА є батько Романа - Володимир Ландік, народний депутат від Партії регіонів, член Комітету з питань свободи слова та інформації.

 

Кароліна Полтавська впевнена, що в такий спосіб вона висловлює своє обурення подвійними стандартами міліції у справі Романа Ландіка. На її думку, з мовчазної згоди міліції ЗМІ ще до початку досудового процесу звинуватили політика у злочині і продемонстрували запис із камер спостереження. Пані Полтавська стверджує, що це є порушенням таємниці слідства і принципу презумпції невинуватості.

 

Кароліна Полтавська працює у компанії ІРТА з 2001 року. Віднедавна обіймає посаду директора. У своїй роботі вона спеціалізується в основному на кримінальній тематиці.

 

Нагадаємо, проти Романа Ландіка порушена кримінальна справа за побиття в ресторані 20-річної Марії Коршунової. Він уже виключений із Партії регіонів і її фракції в Луганській міськраді. Наразі триває процедура екстрадиції Романа Ландіка з Російської Федерації, куди він поїхав після інциденту, яка може зайняти мінімум 40 днів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY