Прес-конференція Януковича змінить формат

8 Липня 2011
16206
8 Липня 2011
10:51

Прес-конференція Януковича змінить формат

16206
Прес-конференція Януковича змінить формат

Під час сьогоднішньої прес-конференції президента Віктора Януковича, яка розпочинається об 11 годині, буде змінено формат спілкування з журналістами.

 

За інформацією «Детектор медіа», якщо раніше журналісти мали змогу ставити запитання по черзі коло двох мікрофонів (один - для регіональних, інший - для загальнонаціональних ЗМІ),  то тепер асистенти надаватимуть мікрофони журналістам у залі.

 

За інформацією ТК, участь в організації трансляції прес-конференції у прямому ефірі окрім Першого національного бере «Савік Шустер студія». Прес-секретар Віктора Януковича Дарка Чепак зазначила ТК: «Організацією займається НТКУ, можливо вони звернулись за допомогою до "Савік Шустер студії"». Нагадаємо, за даними джерел «Детектор медіа», зустріч кількох журналістів з Януковичем у маєтку «Межигір'я» до 28 червня також знімали оператори «Савік Шустер студії». Також нагадаємо, що Дарка Чепак до призначення прес-секретарем президента була головним редактором цієї студії.

 

5 канал та ТВі прес-конференцію не  транслюватимуть.

 

Перша і наразі остання прес-конференція президента відбулася рік тому, 4 червня 2010 року.

 

Після цього в лютому 2011 року Янукович провів «Пряму розмову з країною», а в червні дав інтерв'ю шістьом журналістам у «Межигір'ї».

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16206
Читайте також
29.07.2011 11:55
Світлана Остапа
, Анастасія Паршикова
26 323
11.07.2011 19:13
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
40 424
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду