detector.media
08.07.2011 10:51
Прес-конференція Януковича змінить формат

Під час сьогоднішньої прес-конференції президента Віктора Януковича, яка розпочинається об 11 годині, буде змінено формат спілкування з журналістами.

 

За інформацією «Детектор медіа», якщо раніше журналісти мали змогу ставити запитання по черзі коло двох мікрофонів (один - для регіональних, інший - для загальнонаціональних ЗМІ),  то тепер асистенти надаватимуть мікрофони журналістам у залі.

 

За інформацією ТК, участь в організації трансляції прес-конференції у прямому ефірі окрім Першого національного бере «Савік Шустер студія». Прес-секретар Віктора Януковича Дарка Чепак зазначила ТК: «Організацією займається НТКУ, можливо вони звернулись за допомогою до "Савік Шустер студії"». Нагадаємо, за даними джерел «Детектор медіа», зустріч кількох журналістів з Януковичем у маєтку «Межигір'я» до 28 червня також знімали оператори «Савік Шустер студії». Також нагадаємо, що Дарка Чепак до призначення прес-секретарем президента була головним редактором цієї студії.

 

5 канал та ТВі прес-конференцію не  транслюватимуть.

 

Перша і наразі остання прес-конференція президента відбулася рік тому, 4 червня 2010 року.

 

Після цього в лютому 2011 року Янукович провів «Пряму розмову з країною», а в червні дав інтерв'ю шістьом журналістам у «Межигір'ї».

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY