Янукович пообіцяв реагувати на проблеми, пов’язані зі свободою слова

8 Липня 2011
19421
8 Липня 2011
11:58

Янукович пообіцяв реагувати на проблеми, пов’язані зі свободою слова

19421
Янукович пообіцяв реагувати на проблеми, пов’язані зі свободою слова

Віктор Янукович реагуватиме на будь-які проблеми,  пов'язані зі свободою слова. Про це він сказав сьогодні, 8 липня, під час прес-конференції українським та іноземним журналістам у своїй вступній промові.

 

Янукович нагадав про створення Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захисту прав журналістів, яку очолила прес-секретар глави держави Дарка Чепак.

 

«Я доручив Дарині Чепак займатись цією справою, і до неї введені посадові особи, які будуть здатні відповідати на будь-які питання, які будуть виникати маючи таку інформацію, я буду реагувати на будь-яку ситуацію, яка виникатиме в нашій країні, маючи таку інформацію від ради і від вас», - сказав він.

 

Також він наголосив, що «завжди погоджувався з критикою»: «Є прорахунки, є помилки, ніхто від цього не застрахований. Я ніколи від цього не відмовлявся, я завжди погоджувався, коли була критика. На них треба реагувати своєчасно. Своєчасно виправляти помилки і більше не повторювати».

 

Нагадаємо, 6 липня президент України Віктор Янукович створив Міжвідомчу робочу групу з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів. До її складу увійшли представники Адміністрації президента, Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ, Управління державної охорони, Держкомтелерадіо, Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформацією, Національної спілки журналістів України, Інституту масової інформації, міжнародної організації «Репортери без кордонів», видання «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19421
Читайте також
29.07.2011 11:55
Світлана Остапа
, Анастасія Паршикова
26 323
11.07.2011 19:13
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
40 424
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду