У «Шустер live» обговорюватимуть політику Табачника. У «Великій політиці» – справу Тимошенко

1 Липня 2011
10033
1 Липня 2011
17:16

У «Шустер live» обговорюватимуть політику Табачника. У «Великій політиці» – справу Тимошенко

10033
У «Шустер live» обговорюватимуть політику Табачника. У «Великій політиці» – справу Тимошенко

1 липня в ефірі «Шустер live» на Першому національному обговорюватимуть три теми: уроки грецької, уроки Табачника, земля і воля. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Зокрема, у студії порушать такі питання: на чиїх помилках вчиться Україна, які уроки вона засвоїла за останній час і які параграфи своєї історії їй ще слід перечитати?

 

Гості ток-шоу: Анатолій Гриценко, народний депутат (НУНС); Вадим Карасьов, один з лідерів партії «Єдиний центр», політолог; Володимир Фесенко, політичний експерт; Андрій Шевченко, народний депутат («БЮТ-Батьківщина»); Олександр Пасхавер, президент Центру економічного розвитку; Олександр Мартиненко, заступник голови Белтелерадіокомпанії; Віктор Пинзеник, міністр фінансів (2005-06, 2007-09); Андрій Пальчевський, президент медичної клініки; Сергій Власенко, народний депутат («БЮТ-Батьківщина»); Наталія Шуклина, проректор з науково-дослідної роботи Національної школи суддів; Остап Семерак («БЮТ-Батьківщина»); Микола Присяжнюк, міністр аграрної політики і продовольства України; Григорій Смітюх, народний депутат (Партія регіонів); Віктор Слаута, віце-прем\'єр-міністр України (2010); Олександра Кужель, заступник голови партії «Сильна Україна», голова Держкомпідприємництва (2009-2010), депутат ВР Криму; Євген Ленг, генеральний директор ТОВ «Укрзернопром Агро»; Валентина Семенюк-Самсоненко, голова Фонду держмайна України (2005-2008); Віталій Портников, журналіст; Алекс Ліссітса, президент Українського клубу аграрного бізнесу; Дмитро Табачник, міністр освіти і науки, молоді та спорту України; Леся Оробець, народний депутат (НУНС); Ольга Айвазовська, голова правління Громадянської мережі «Опора». 

 

Цього ж вечора у «Великій політиці з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» обговорюватимуть дві теми: суд іде і зони ризику.

 

Учасники програми шукатимуть відповіді на запитання: як змінилась Юлія Тимошенко з часів 2001 року, чому найгучнішу справу довірили наймолодшому судді, які перспективи справи та самої лідерки БЮТ, хто - політична опозиція чи громадянське суспільство - має сьогодні більше шансів організувати масові акції протесту та чи з\'являться у протестної частини суспільства нові лідери, не пов\'язані з судовими процесами.

 

Імена гостей прес-служба телеканалу «Інтер» не анонсує.

 

«Шустер live» виходить о 19:00, «Велика політика з Євгеном Кисельовим» - о 22:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10033
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду