УМХ викупив сітігайд Gloss.ua у компанії FineWeb

23 Червня 2011
12045
23 Червня 2011
15:42

УМХ викупив сітігайд Gloss.ua у компанії FineWeb

12045
А власником «ХайВея» став Денис Заулін
УМХ викупив сітігайд Gloss.ua у компанії FineWeb

«Український медіахолдинг» викупив у компанії FineWeb частку в інтернет-проекті Gloss.ua. Таким чином, сітігайд Gloss.ua повністю перейшов під контроль УМХ, який раніше володів контрольним пакетом. Про це повідомляє ain.ua.

 

Тепер оперативне управління проектом здійснюватиме компанія «УМХ-онлайн», що входить до складу УМХ. Сума угоди не розголошується.

 

За словами креативного директора FineWeb Сергія Даниленка, команда, яка працювала над проектом, продовжить роботу в складі УМХ і сайт продовжить свій розвиток. Сам пан Даниленко рішення про своє нове місце роботи поки що не прийняв.

 

Водночас портал громадянської журналістики «ХайВей», який також належав УМХ і компанії FineWeb і був виставлений на продаж, отримав нового власника. Його купив Денис Заулін, якому належить інтернет-проект Mobus.com, зазначає ain.ua.

 

За словами пана Зауліна, він планує продовжити розвиток проекту і створювати умови для розвитку спільноти «ХайВея». Суму угоди сторони не розголошують.

 

Нагадаємо, що споріднений з «ХайВеєм» блогохостинг «ХайБлоггер» був проданий восени 2010 року інтернет-холдингу «Обозреватель».

 

Таким чином, у компанії FineWeb Дмитра Дубілета, Сергія Даниленка і Михайла Рогальського не залишилося жодного сайту. За словами Сергія Даниленка, компанія продовжить займатися розвитком сервісу фотокниг, який був запущений близько року тому.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12045
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду