УМХ і Дубілет виставили на продаж інтернет-видання «ХайВей»

23 Травня 2011
13488
23 Травня 2011
17:01

УМХ і Дубілет виставили на продаж інтернет-видання «ХайВей»

13488
УМХ і Дубілет виставили на продаж інтернет-видання «ХайВей»

Портал громадянської журналістики «ХайВей» виставлений на продаж. Про це йдеться в оголошенні про намір знайти нового власника, розповсюдженому 23 травня.

 

Як повідомив «Детектор медіа» керівник проекту «ХайВей» Сергій Даниленко, на продаж свої частки виставили обидва співвласники проекту - «Український медіахолдинг» (контрольна частка) та Дмитро Дубілет, заступник і син голови правління «Приват-банку» Олександра Дубілета.

 

«В УМХ є інші проекти, які знаходяться в тій самій рекламній ніші - focus.ua, kp.ua, dengi.ua, aif.ua - новинні та суспільно-політичні видання. Вони отримують більше уваги з боку журналістів, медіаменеджерів і, відповідно, рекламодавців, - пояснив пан Даниленко. Ми запустили проект у 2005 році і зараз не можемо приділяти йому достатню кількість уваги».

 

Оголосивши про продаж, власники також переслідують мету оцінити свій проект. «Ми не називаємо суму. Ми оголосили, що готові цей проект продати, і чекаємо від ринку реакції», - сказав Сергій Даниленко у відповідь на запитання про ціну активу.

 

Своїми перевагами «ХайВей» вважає доменне ім'я H.ua, лояльну спільноту, готову програмну частину та дизайн.

 

Зазначимо, що споріднений з «ХайВеєм» блогохостинг «ХайБлоггер» був проданий восени 2010 року інтернет-холдингу «Обозреватель».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13488
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду