UMH та Sports.ru створили спортивний інтернет-холдинг

12 Травня 2011
12439
12 Травня 2011
18:17

UMH та Sports.ru створили спортивний інтернет-холдинг

12439
UMH та Sports.ru створили спортивний інтернет-холдинг

Український медіахолдинг (United Media Holding, UMH) та російський інтернет-проект Sports.ru створили спортивну інтернет-групу, яка працюватиме на ринках Росії, України та інших держав СНД. Про це повідомляє прес-служба УМХ.

 

До групи увійдуть портали iSport.ua, Football.ua та Sports.ru. За інформацією УМХ, сумарна місячна аудиторія цих ресурсів перевищує 55 мільйонів чоловік.

 

«Ця угода для нас стратегічно важлива. Ми поповнюємо свій інтернет-профіль лідируючими проектами з унікальними технологіями та розширюємо свою присутність на російському ринку», - зазначає Борис Ложкін, президент та власник УМХ.

 

Для управління проектами створюється нова компанія - «Спорт сьогодні». Її очолить Дмитро Навоша, який є керівником Sports.ru.

 

«У результаті злиття ми розраховуємо вибудувати потужну вертикально інтегровану структуру. Група буде лідером на пострадянському інтернет-просторі не лише за обсягом аудиторії, яка цікавиться спортом, але також за рівнем контенту та сервісів. Нові можливості отримають також мультинаціональні рекламодавці, які працюють на російському та українському ринках», - вважає Дмитро Навоша.

 

На думку генерального директора УМХ Олександра Страхова, успіх новоствореної компанії базуватиметься на технологічних розробках Sports.ru, лідерських позиціях Football.ua, iSport.ua та об'єднанні ресурсів.

 

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що УМХ купив контрольний пакет російського інтернет-ресурсу Sports.ru.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12439
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду