УМХ купує інтернет-видання sports.ru

21 Лютого 2011
15603
21 Лютого 2011
11:51

УМХ купує інтернет-видання sports.ru

15603
УМХ купує інтернет-видання sports.ru

United Media Holding (UMH ), керівна компанія «Українського медіахолдингу», купує контрольний пакет російського інтернет-ресурсу sports.ru. Про це повідомляє видання «РБК daily», посилаючись на власні джерела.

 

За інформацією «РБК daily», угода перебуває на стадії підписання. Експерти оцінили  її вартість у 1,5 - 2,5 млн доларів.

 

Портал sports.ru входить до п'ятірки лідерів спортивних видань Росії. У грудні 2010 року його аудиторія становила 1,423 млн осіб (кількість людей, що хоча б раз заходили на сайт протягом певного періоду, Web Index «TNS Россия»).

 

Як зазначав в інтерв'ю «Детектор медіа» засновник УМХ Борис Ложкін, холдинг готувався оголосити про «цікаву угоду» на російському ринку: «Возможно, какие-то проекты будем докупать. Но пока что сделок на подписании нет, за исключением российского рынка, где в декабре будет объявлена довольно любопытная сделка. То есть мы хотим развиваться в интернете и в России, хотим быть там заметным игроком».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15603
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду