Директором з розвитку інтернет-бізнесу UMH призначено Андрія Борисевича

17 Січня 2011
14993
17 Січня 2011
10:45

Директором з розвитку інтернет-бізнесу UMH призначено Андрія Борисевича

14993
Директором з розвитку інтернет-бізнесу UMH призначено Андрія Борисевича

Інтернет-напрямок групи United Media Holding (UMH) очолив Андрій Борисевич, який до того обіймав посаду директора з розвитку бізнесу компанії SUP Fabrik (Москва, Сан-Франциско). В UMH пан Борисевич відповідатиме за розробку стратегії розвитку інтернет-проектів холдингу, створення і запуск нових проектів та M&A в Росії та Україні, повідомляє прес-служба «Українського медіахолдингу».

 

«Розвиток в російськомовному сегменті інтернету є для нас у 2011 році одним з ключових завдань, тому було прийнято рішення посилити команду досвідченим менеджером з Росії. Ми маємо намір до кінця 2012 року закріпити провідну позицію серед інтернет-холдингів України та суттєво збільшити присутність у Росії», - прокоментував призначення президент United Media Holding Борис Ложкін.

 

За словами Андрія Борисевича, його привабила амбітність поставленого завдання з виведення холдингу в абсолютні лідери українського інтернет-ринку та можливість займатися M&A угодами в російському сегменті мережі.

 

Андрій Борисевич має понад 12 років досвіду в галузі інформаційних технологій та інтерактивних проектів. У 2003 році створював російський підрозділ компанії Red Graphic, потім в 2004-2006 роках створив і розвивав напрямок мобільного маркетингу в Next Media Group. До свого призначення в UMH, з 2006 року обіймав посаду директора з розвитку бізнесу міжнародної медійної компанії SUP Fabrik (www.sup.com), яка володіє і управляє такими проектами, як LiveJournal.com, Газета.ру та Чемпіонат.ру. Пан Борисевич також відомий своєю діяльністю на ринку венчурного інвестування, де виступає експертом і консультантом для багатьох російських стартапів.

 

Довідка:

United Media Holding (UMH) - міжнародна диверсифікована мультимедійна компанія. Сфера діяльності UMH - преса, радіо, іnternet, телебачення, рітейл, поліграфія, direct-marketing та TV-production. До складу UMH входить група компаній «Український медіахолдинг», яка керує бізнесом в Україні, і видавничий дім «Популярна преса», що керує бізнесом у Росії. З травня 2008 GDR компанії котируються на Франкфуртській фондовій біржі.

 

У холдинг входить більше 50 медіапроектів, в тому числі українські журнали «Деньги», «Фокус», «Футбол», «Теленеделя», газети «Комсомольська правда в Україні» та «Аргументи і факти в Україні», радіостанції «Авторадіо», «Європа плюс Україна», «Радіо Алла», «Джем FM», інтернет-проекти football.ua, «Хайвей», портал i.ua. У Росії холдинг видає журнали «Теленеделя», «Футбол», «Успіхи і поразки». Холдинг володіє роздрібною мережею газетних торгових точок (більше 800) «Твоя преса» і двома друкарнями в Києві і Українці (Київська обл.).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14993
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду