Меладзе планує повернути в «Голос країни» Тоню Матвієнко і Ольгу Неку

9 Червня 2011
13011
9 Червня 2011
13:12

Меладзе планує повернути в «Голос країни» Тоню Матвієнко і Ольгу Неку

13011
Меладзе планує повернути в «Голос країни» Тоню Матвієнко і Ольгу Неку

Костянтин Меладзе, музичний продюсер вокального талант-шоу «1+1», планує повернути в проект Антоніну Матвієнко та Ольгу Неку. Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Нагадаємо, 6 червня Костянтин Меладзе зробив заяву: якщо в останньому, четвертому, епізоді «сліпих прослуховувань» тренери не доберуть потрібну кількість учасників у свої команди, він готовий влаштувати повторне прослуховування для талановитих вокалістів, які з тієї або іншої причини не пройшли відбір раніше.

 

«Тоня Матвієнко виступала в перший день, тренери тільки входили в курс. Думаю, коли вони слухали Тоню, вони подумали, що з жанром народної української пісні працювати складно. Після всі вони - Діана, Стас, Руслана та Олександр - шкодували про те, що пропустили такий самородок, і я готовий взяти на себе відповідальність і спробувати Тоню ще раз - з іншою піснею. А Ольга - людина надзвичайно емоційна, під час свого виступу вона просто не впоралася з хвилюванням. Я точно знаю, що вона - блискуча вокалістка», - прокоментував Меладзе.

 

Зазначимо, 12 червня будуть сформовані всі команди вокалістів, які перейдуть до наступного етапу змагання за звання «Голосу країни».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13011
Теги:
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хм
4771 дн. тому
если честно, то при всей итак непрозрачности всяких подобных шоу, уже откровенно задрало просовывание всеми правдами-неправдами и пропихивание "нужных" людей поверх вообще всякого отбора. Если приблатненная и известная лишь "беременностью" в малолетнем возрасте и знаменитой мамой-приятельницей Константина, Тоня Матвиенко - действительно такая "блестящая вокалистка", то ничто не мешает гениальному автору сотни однотипных и однообразных примитивных песен и не менее гениальному продюсеру К. Меладзе,не дожидаясь "вердикта" программы про "голос", взять "замечательную" вокалистку к себе в ВИАГРУ или же в другую такую же группу или же забабахать с девицей сольный проект....Нет, ну конечно, тренеры ,когда вслепую отсевивали это "дарование", не учли, что оно просунуто мамашей, которая договорилась с продюсером проекта Меладзе...Но, просто ж даже не все местные "тренеры" оказались в курсе местной заангажированности и коньюктуры...В этой связи обидно, что пару десятков из сотен, удостоившихся эфира претендентов - не мамино-папиных дочек, значительно более достойных, талантливых и гениальных ,так и остались за бортом без поддержки не только мэтров-тренеров, но и самого "справделивого" муз.продюсера, и лишь потому, что, увы, не "вышли" фамилией и происхождением. ну и в качестве PS/ В своё время "гениальный" музпродюсер "Фабрики-3" Меладзе- автор десятка однотипных песен, "сделал" "фабрику" - сделал из людей ,отобранных по принципу пропихиваемой им дочки Матвиенко. Ну, если подопечных предыдущих двух фабрик(без меладзе) приятно послушать или хотя бы по какому-то критерию посмотреть, то таких неинтересных, бесталанных, заносчивых, лишенных личности,приторных и нудных, не сыскать даже среди участников отстойнейшего "фестиваля" традиционной украинской эстрады "Мелодия двох сердець"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду