Анфіса Чехова вестиме на СТБ ще одне шоу?

6 Червня 2011
10671
6 Червня 2011
11:51

Анфіса Чехова вестиме на СТБ ще одне шоу?

10671
Анфіса Чехова вестиме на СТБ ще одне шоу?

Анфіса Чехова стане ведучою проекту «Майстер-шеф». Про це повідомляє «Дуся».

 

Кулінарне шоу «Майстер-шеф» зніматимуть за форматом Master Chef британського продакшну Shine.

 

У січні СТБ провів кастинг для цього проекту, для участі в ньому запрошувалися  чоловіки й жінки віком від 18 років, які люблять і вміють готувати, але не мають спеціальної кулінарної освіти.

 

У прес-службі СТБ на прохання підтвердити чи спростувати цю інформацію ТК повідомили: «Коли кандидатура Анфіси буде затверджена офіційно, ми обов'язково вам повідомимо».

 

Нагадаємо, влітку 2010 року стало відомо, що СТБ купив формат кулінарного шоу Master Chef. Як повідомила ТК керівник департаменту власного виробництва СТБ Галина Пілютікова, над виробництвом кулінарного талант-шоу працюватиме команда проекту «У пошуках істини», який СТБ вирішив закрити.

 

Навесні Анфіса Чехова вела на СТБ ток-шоу про залаштунки реаліті-шоу «Холостяк» -  «Холостяк. Як вийти заміж».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10671
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Gesha
4710 дн. тому
в нас що своїх дівок немає? У Анфіси немає роботи у Москві, чи що?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду