Анфіса Чехова стане однією із суддів шоу «Мастер-шеф» на СТБ

17 Червня 2011
15039
17 Червня 2011
17:13

Анфіса Чехова стане однією із суддів шоу «Мастер-шеф» на СТБ

15039
Інші двоє - колумбійський шеф-кухар та український ресторатор
Анфіса Чехова стане однією із суддів шоу «Мастер-шеф» на СТБ

Суддями кулінарного шоу каналу СТБ «Мастер-шеф» стали шеф-кухар Ектор Хіменес Браво, ресторатор Микола Тищенко та актриса і ведуча Анфіса Чехова. Про це повідомляє прес-служба каналу СТБ.

 

Нагадаємо, раніше ТК писала про те, що Анфіса Чехова є кандидатом на роль ведучої кулінарного шоу. Як наголошується в повідомленні каналу, вона буде суддею «з правами головного спікера» проекту.

 

СТБ зазначає, що Ектор Хіменес Браво входить до топ-250 кращих шеф-кухарів світу, колумбієць за національністю, він навчався в США та Канаді, працював у ресторанах США, Сінгапуру і Росії. В Києві організував і запустив ресторанний комплекс готелю «Інтерконтиненталь».

 

Микола Тищенко є власником мережі київських ресторанів «Велюр», «Ришелье», «Сейф», «Вулик», суші-бару «Пушистый» та інших, президентом групи компаній «Наша карта», засновником Школи кулінарної майстерності.

 

«Саме суддям належить випробувати і перевірити учасників "Мастер-шефу": не тільки на майстерність, але й на доцільність, витримку, стресостійкість, дисциплінованість і вміння працювати в команді. Ці якості, необхідні в професії шеф-повара, судді будуть визначати в процесі виконання учасниками спеціальних завдань. Ті, хто витримають випробування, проходять у наступний етап. А слабкі - покидають проект», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, «Мастер-шеф» запланований на осінь 2011 року у вечірньому праймі СТБ.

 

Як писала ТК,  СТБ розробляє кулінарне шоу «Мастер-шеф» за однойменним форматом MasterChef британського продакшну Shine. MasterChef уперше вийшов в ефірі Бі-бі-сі у 2005 році. Згодом було створено кілька версій цього шоу - The Professionals For Working Chefs і Celebrity MasterChef. Зазначимо, що американський варіант Master Chef визнано найкращим розважальним шоу 2009 року в США й удостоєно статуетки «Еммі». За умовами проекту, 30 учасників шоу, які пройдуть кастинги, протягом кількох тижнів змагатимуться між собою за звання найкращого кухаря України, 500 000 грн та навчання у кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.

 

Нагадаємо, що суддями кулінарного шоу «Пекельна кухня» на «1+1» (американський формат Hell's Kitchen) також були іноземний шеф-кухар, російська телезірка та український ресторатор (Арам Мнацаканов, Юлія Висоцька та Сергій Гусовський, відповідно).

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15039
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sea
4699 дн. тому
{CENSORED}
Роман
4699 дн. тому
Вітаю! Вона гурман і суперпрофі, а ще просто гарна жінка.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду