Анфіса Чехова вестиме ток-шоу на СТБ

11 Березня 2011
18555
11 Березня 2011
17:28

Анфіса Чехова вестиме ток-шоу на СТБ

18555
Анфіса Чехова вестиме ток-шоу на СТБ

СТБ запустить ток-шоу  «Холостяк. Як вийти заміж». Вестиме його російська телеведуча Анфіса Чехова, повідомляє прес-служба каналу.

Проект розповідатиме про залаштунки реаліті-шоу «Холостяк». Кожен випуск програми матиме  окрему тему. На думку творців ток-шоу, програма допомагатиме жінкам знайти свою «другу половину».

 

Тема першого ефіру - «Звабити за 120 секунд: тактики першого враження». Гостем випуску буде актриса Наталія Бочкарева («Щасливі разом»).

 

Проект вийде  17 березня о 23.00 одразу після першого випуску реаліті «Холостяк».

 

«Тема пошуку другої половинки завжди актуальна, і у нашому ток-шоу ми надаватимемо прикладні поради як з нічого зробити сім'ю», - вважає Анфіса Чехова.

 

Нагадаємо, шоу «Холостяк» - адаптація американського проекту The Bachelor. Герой українського «Холостяка» - 30-річний Максим Чмерковський, танцівник, хореограф та викладач танців. За форматом, «холостяк» знайомиться з 25 претендентками (ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат) і, зрештою, обирає одну з них.

 

Реаліті-шоу «Холостяк» стартує на СТБ 17 березня.

 

Як уже повідомляла ТК, проект вестиме актор Іван Городецький.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18555
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ёёё
4792 дн. тому
Бред!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду