СТБ запускає дев’ятий сезон «Битви екстрасенсів»

20 Травня 2011
13382
20 Травня 2011
18:53

СТБ запускає дев’ятий сезон «Битви екстрасенсів»

13382
СТБ запускає дев’ятий сезон «Битви екстрасенсів»

Телеканал СТБ запускає дев'ятий сезон змагального шоу «Битва екстрасенсів» і вже оголосив про початок кастингу. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Щоб потрапити на кастинг, потрібно зателефонувати за номером (093) 519-04-50 і зареєструватися.

 

В ефірі СТБ протягом кількох тижнів йдуть анонси про пошук дітей-екстрасенсів, але, як розповів ТК шеф-редактор проекту Олексій Удовицький, формат чергового сезону ще не визначений.  Автори проекту і надалі продовжать шукати дітей-екстрасенсів, однак наступний сезон «Битви екстрасенсів» дитячим ще не буде. «Ведучі у цьому проекті не зміняться ніколи, нас дуже влаштовує Павло Костіцин. Щодо формату - це, знову ж таки, будуть екстрасенси, але в якому вони будуть вигляді - іноземці, чи тільки українці, - це все ще обговорюється», - сказав пан Удовицький.

 

На питання, чи залишиться у проекті Франсіско Гомес, він відповів: «Хотілося би якогось оновлення в журі, у нас періодично склад журі змінюється, хоча те, як (Франсіско Гомес. - ТК) він себе показав, рейтинг цього сезону дуже високий, його гарно дивилися, тому все можливо».

 

Нагадаємо, прем'єра проекту «Битва екстрасенсів. Боротьба континентів» - восьмого сезону української «Битви екстрасенсів» - на каналі СТБ відбулася 6 березня 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13382
Теги:
Читайте також
01.10.2008 19:41
Олег Вергеліс, для журналу «Главред»
8 998
15.07.2008 14:28
Вікторія Гатрич, Олександрія Костенко, для «Детектор медіа»
22 610
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду