Восьмий сезон «Битви екстрасенсів» за участі Франсіско Гомеса стартує 6 березня

2 Березня 2011
29879
2 Березня 2011
18:00

Восьмий сезон «Битви екстрасенсів» за участі Франсіско Гомеса стартує 6 березня

29879
Юлія Федець стала керівником проекту
Восьмий сезон «Битви екстрасенсів» за участі Франсіско Гомеса стартує 6 березня

Прем'єра проекту «Битва екстрасенсів. Боротьба континентів» - восьмого сезону української «Битви екстрасенсів» - на каналі СТБ відбудеться 6 березня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Суддями в проекті будуть незмінний ведучий Павло Костіцин, маг Урі Геллер, а також британський хореограф і суддя шоу «Танцюють всі!» Франсіско Гомес.

 

«Франсіско об'єднає весь світ, він відомий, талановитий, емоційний, а головне - він справжній скептик. Франсіско не вірить в чудеса, але надіється, що найсильніші екстрасенси зі всього світу зможуть упевнитися в тому, що володіють справжнім даром і змусять його повірити в чудо», - говорить Юлія Федець, керівник проекту.

 

Зазначимо, Юлія Федець у восьмому сезоні «Битви екстрасенсів» обійняла посаду керівника проекту. Як писала ТК, керівником попереднього сезону був Олександр Слободський, а Юлія Федець виконувала обов'язки шеф-редактора. Нагадаємо, про плани змінити керівництво реаліті-шоу «Битва екстрасенсів» телеканал СТБ оголосив у жовтні 2010.

 

Програма виходитиме щонеділі о 19:00.

 

«Боротьба континентів» - другий сезон міжнародного змагання екстрасенсів. Учасниками восьмого сезону стали екстрасенси із США, Канади, Австралії, Грузії, Болгарії, Азербайджану, Перу, Беніна, Буркіна, Фасо, Гвінеї, Арменії, Росії та України. Серед учасників - Олена Курилова, переможниця шостої української «Битви екстрасенсів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29879
Читайте також
01.10.2008 19:41
Олег Вергеліс, для журналу «Главред»
8 999
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ВИВАТ, ГРАМОТЕИ!
4800 дн. тому
"...Буркина, Фасо, Гвинеи..." - ЭТО ЖЕСТЬ! Добавьте еще Порт, Саид, Мамина, Сибиряка, Бонча и Бруевича.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду