detector.media
20.05.2011 18:53
СТБ запускає дев’ятий сезон «Битви екстрасенсів»

Телеканал СТБ запускає дев'ятий сезон змагального шоу «Битва екстрасенсів» і вже оголосив про початок кастингу. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Щоб потрапити на кастинг, потрібно зателефонувати за номером (093) 519-04-50 і зареєструватися.

 

В ефірі СТБ протягом кількох тижнів йдуть анонси про пошук дітей-екстрасенсів, але, як розповів ТК шеф-редактор проекту Олексій Удовицький, формат чергового сезону ще не визначений.  Автори проекту і надалі продовжать шукати дітей-екстрасенсів, однак наступний сезон «Битви екстрасенсів» дитячим ще не буде. «Ведучі у цьому проекті не зміняться ніколи, нас дуже влаштовує Павло Костіцин. Щодо формату - це, знову ж таки, будуть екстрасенси, але в якому вони будуть вигляді - іноземці, чи тільки українці, - це все ще обговорюється», - сказав пан Удовицький.

 

На питання, чи залишиться у проекті Франсіско Гомес, він відповів: «Хотілося би якогось оновлення в журі, у нас періодично склад журі змінюється, хоча те, як (Франсіско Гомес. - ТК) він себе показав, рейтинг цього сезону дуже високий, його гарно дивилися, тому все можливо».

 

Нагадаємо, прем'єра проекту «Битва екстрасенсів. Боротьба континентів» - восьмого сезону української «Битви екстрасенсів» - на каналі СТБ відбулася 6 березня 2011 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY