Парламент відправив на доопрацювання законопроект про обмеження програм-«лохотронів»

12 Травня 2011
11473
12 Травня 2011
14:35

Парламент відправив на доопрацювання законопроект про обмеження програм-«лохотронів»

11473
Парламент відправив на доопрацювання законопроект про обмеження програм-«лохотронів»

12 травня 2011 року народні депутати відправили законопроект про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» № 4510 щодо регулювання трансляції програм і передач із платними інтерактивними конкурсами на повторне друге читання. За таке рішення проголосували 294 члени парламенту.

 

Доповідач із цього питання голова підкомітету з питань реклами Комітету з питань свободи слова та інформації Олена Кондратюк у коментарі ТК зазначила, що комітет зробить усе можливе, аби цей закон ухвалили. «Ми спробуємо дуже швидко розглянути цей проект на комітеті, врахувавши всі зауваження головного юридичного управління», - сказала пані Олена.

 

Нагадаємо, що проект № 4510 було зареєстровано 2009 року. З того часу парламент встиг відправити його на повторне перше читання, потім ухвалив у першому читанні.

 

Профільний комітет рекомендував ухвалити цей законопроект у цілому.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11473
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду