Генеральним директором видавництва Мінкульту стала Олеся Білаш

27 Квітня 2011
32791
27 Квітня 2011
18:23

Генеральним директором видавництва Мінкульту стала Олеся Білаш

32791
Генеральним директором видавництва Мінкульту стала Олеся Білаш

Сьогодні, 27 квітня, призначено нового генерального директора Газетно-журнального видавництва Міністерства культури - Олесю Білаш. Цю інформацію ТК підтвердили в прес-службі Мінкульту.

 

Детальнішу інформацію про цілі та обов`язки нового керівника (зокрема, про те, чи вплине його призначення на економіку підприємства) прес-служба пообіцяла надати найближчим часом.

 

Нагадаємо, у березні фінансування видавництва було тимчасово призупинено через формальні процедури щодо використання коштів держбюджету. Нині узгодження не завершено, зарплату співробітники видавництва не отримують.

 

Олеся Білаш закінчила диригентський факультет Київського національного університету культури і мистецтв. Заслужений журналіст України. Працювала редактором та ведучою Українського радіо (програми «Шануймося, друзі!», «На ваші замовлення», «Пісень омріяна країна»). Одна з організаторів фестивалю «Пісенні джерела» (відбувається щорічно у Градизьку на Полтавщині, малій батьківщині композитора Олександра Білаша). Є керівником фонду імені Олександра Білаша.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.umoloda.kiev.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32791
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
е-куц
4739 дн. тому
дівчатка, шо ви пишете? спочатку йдеться про видавництво, а потім - тиць-гриць - нагадуєте про припинення фінансування газети Культура і життя. где же логіка?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду