Павло Жданов став директором з розвитку інтернет-бізнесу KP Media

18 Квітня 2011
18023
18 Квітня 2011
16:03

Павло Жданов став директором з розвитку інтернет-бізнесу KP Media

18023
Павло Жданов став директором з розвитку інтернет-бізнесу KP Media

Вслід за Віталієм Гордузом в KP Media повернувся й Павло Жданов. 18 квітня він приступив до виконання обов‘язків директора з розвитку інтернет-бізнесу KP Media, пише Watcher.

 

Водночас пан Жданов залишається працювати на аналогічній посаді в Українському медіахолдингу. Нагадаємо, що УМХ спільно з Петром Порошенком придбали KP Media в Джеда Сандена в березні 2011 року.

 

Раніше Павло Жданов відпрацював у KP Media дев'ять років, і пішов з неї в серпні 2010 року з посади технічного директора.

 

В коментарі для Watcher Павло Жданов розповів, що наразі він проводить due diligence в KP Media, після чого в роботі компанії, ймовірно, відбудуться деякі корекції. Злиття інтернет підрозділів УМХ та KP Media наразі не планується, хоча точно відбудеться технічне взаємопроникнення проектів. Продажі інтернет-реклами також поки що відбуватимуться окремо.

 

Окрім пана Жданова 18 квітня до KP Media на посаду менеджера проектів перейшов Роман Павлишин, який до цього очолював проект TV.UA, що також належить УМХ. Роман відповідатиме на порталі Bigmir.net за розвиток проектів, зорієнтованих на чоловічу аудиторію.

 

Раніше, як повідомляла ТК, генеральним директором KP Media став Віталій Гордуз, який раніше очолював департамент nes media в Українському медіахолдингу, а до цього працював у KP Media.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18023
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду