detector.media
18.04.2011 16:03
Павло Жданов став директором з розвитку інтернет-бізнесу KP Media

Вслід за Віталієм Гордузом в KP Media повернувся й Павло Жданов. 18 квітня він приступив до виконання обов‘язків директора з розвитку інтернет-бізнесу KP Media, пише Watcher.

 

Водночас пан Жданов залишається працювати на аналогічній посаді в Українському медіахолдингу. Нагадаємо, що УМХ спільно з Петром Порошенком придбали KP Media в Джеда Сандена в березні 2011 року.

 

Раніше Павло Жданов відпрацював у KP Media дев'ять років, і пішов з неї в серпні 2010 року з посади технічного директора.

 

В коментарі для Watcher Павло Жданов розповів, що наразі він проводить due diligence в KP Media, після чого в роботі компанії, ймовірно, відбудуться деякі корекції. Злиття інтернет підрозділів УМХ та KP Media наразі не планується, хоча точно відбудеться технічне взаємопроникнення проектів. Продажі інтернет-реклами також поки що відбуватимуться окремо.

 

Окрім пана Жданова 18 квітня до KP Media на посаду менеджера проектів перейшов Роман Павлишин, який до цього очолював проект TV.UA, що також належить УМХ. Роман відповідатиме на порталі Bigmir.net за розвиток проектів, зорієнтованих на чоловічу аудиторію.

 

Раніше, як повідомляла ТК, генеральним директором KP Media став Віталій Гордуз, який раніше очолював департамент nes media в Українському медіахолдингу, а до цього працював у KP Media.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY