У Княжицького обговорять кримінальну справу проти Кучми, а в Безулик говоритимуть про освіту

24 Березня 2011
13175
24 Березня 2011
13:38

У Княжицького обговорять кримінальну справу проти Кучми, а в Безулик говоритимуть про освіту

13175
У Княжицького обговорять кримінальну справу проти Кучми, а в Безулик говоритимуть про освіту

24 березня у програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі обговорюватимуть порушення кримінальної справи проти Леоніда Кучми, реформу освіти та боротьбу МВС із лауреатом Шевченківської премії Марією Матіос. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Гостями ефіру стануть заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко та почесний голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз, які висловлять своє бачення того, чому справу проти Леоніда Кучми щодо його причетності до вбивства Георгія Ґонґадзе порушили тільки через 10 років після касетного скандалу, та прогнози щодо того чи будуть покарані замовники вбивства журналіста.

 

Окрім цього, на ефір прийде почесний президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» В'ячеслав Брюховецький, який дасть оцінку реформі освіти в Україні і розповість про відносини «Могилянки» з міністром освіти та науки Дмитром Табачником. Також гостем ефіру стане поетеса, прозаїк, публіцист, лауреат Шевченківської премії Марія Матіос. Вона розповідатиме про виставу за її романом «Солодка Даруся» у постановці Івано-Франківського драматичного театру, а також про свій відкритий лист до Генерального прокурора та спроби МВС вилучити з продажу її книгу «Вирвані сторінки з автобіографії».

 

Ток-шоу розпочнеться о 21.00.

 

Цього ж вечора темою проекту «РесПубліка з Анною Безулик» на 5-му каналі буде «Рік революційних проривів: чому міністерство освіти пишається своєю роботою». У програмі обговорюватимуть, чому після 10 років мовчання освітяни вийшли на мітинги протесту, хто і з яких причин закриває школи в Макіївці і Донецьку, що змушує ректорів відмовлятися від автономії університетів і скільки люди готові платити за освіту.

 

А гостями програми стануть президент «Києво-Могилянської академії» Сергій Квіт та  перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти Максим Луцький.

 

Проект стартує о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13175
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
4784 дн. тому
Спасибо, но Укртелефоновский диал-ап не позволяет.
Сергій
4784 дн. тому
тві прямий ефір в інтернеті: tvi.ua/live/html5
Алегарф
4784 дн. тому
2 1-1 Ну вот скажите мне, 2003-й год, запускаются одновременно два канала, 5-й (до этого он, правда, НБМ назывался - помню, мы ещё со знакомым в Гидропарке придумали как к девчатам клеится - мол, разрешите наш спор, в логотипе телеканала НБМ буквы Н и М синие, а Б красная или наоборот:) и ТРК Украина. Одинаковые стартовые позиции, так? Так. Где сейчас 5-й канал, и где Украина? Правильно, Украина уверенно уже несколько лет подряд берёт кубок УЕФА в украинском телепространстве, если выражаться футбольной терминологией, 5-й - деградирует, где-то постоянно во втором эшелоне волочится, в кубке Интертото. Покрытие примерно равное! Мораль: 5-й канал - дешёвая пропагандистская агитка, владельцы же ТРК реально заботятся о своём телезрителе.
1-1
4784 дн. тому
а ти дорогенький і не дивись, як нема мочі. Веселись на інших каналах. Головне щоб тобі було не сумно. -й канал і ТВі не для тебе.
Алегарф
4784 дн. тому
Жаль, нету кабельного. А то все говорят про этот Тивиай, а я посмотреть не могу. Может, когда оранжевые снова придут к власти, выделят ему нормальную частоту, ну, с 5-ым там поменяют, а то ведь никакой мочи нет глядеть на него! http://slobodan-memoria.narod.ru/nato.htm
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду