detector.media
24.03.2011 13:38
У Княжицького обговорять кримінальну справу проти Кучми, а в Безулик говоритимуть про освіту

24 березня у програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі обговорюватимуть порушення кримінальної справи проти Леоніда Кучми, реформу освіти та боротьбу МВС із лауреатом Шевченківської премії Марією Матіос. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Гостями ефіру стануть заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко та почесний голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз, які висловлять своє бачення того, чому справу проти Леоніда Кучми щодо його причетності до вбивства Георгія Ґонґадзе порушили тільки через 10 років після касетного скандалу, та прогнози щодо того чи будуть покарані замовники вбивства журналіста.

 

Окрім цього, на ефір прийде почесний президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» В'ячеслав Брюховецький, який дасть оцінку реформі освіти в Україні і розповість про відносини «Могилянки» з міністром освіти та науки Дмитром Табачником. Також гостем ефіру стане поетеса, прозаїк, публіцист, лауреат Шевченківської премії Марія Матіос. Вона розповідатиме про виставу за її романом «Солодка Даруся» у постановці Івано-Франківського драматичного театру, а також про свій відкритий лист до Генерального прокурора та спроби МВС вилучити з продажу її книгу «Вирвані сторінки з автобіографії».

 

Ток-шоу розпочнеться о 21.00.

 

Цього ж вечора темою проекту «РесПубліка з Анною Безулик» на 5-му каналі буде «Рік революційних проривів: чому міністерство освіти пишається своєю роботою». У програмі обговорюватимуть, чому після 10 років мовчання освітяни вийшли на мітинги протесту, хто і з яких причин закриває школи в Макіївці і Донецьку, що змушує ректорів відмовлятися від автономії університетів і скільки люди готові платити за освіту.

 

А гостями програми стануть президент «Києво-Могилянської академії» Сергій Квіт та  перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти Максим Луцький.

 

Проект стартує о 21.30.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY