«Мелодія» підозрює, що з «Новим обрієм» пов’язані члени Нацради

23 Березня 2011
15805
23 Березня 2011
12:36

«Мелодія» підозрює, що з «Новим обрієм» пов’язані члени Нацради

15805
«Мелодія» підозрює, що з «Новим обрієм» пов’язані члени Нацради

Колектив радіомережі «Мелодія» підозрює, що засновники і керівництво ДП «Новий обрій», яке виграло 55 частот на останньому конкурсі, пов'язані з членами Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Такий висновок можна зробити з листа трудового колективу «Мелодії» до голови Служби безпеки України Валерія Хорошковського, підписаного директором радіокомпанії Надією Пілютіковою.

 

«Ми вважаємо, що через певні корупційні складові Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на своєму засіданні 16 березня прийняла рішення виділити 55 радіочастот компанії "Новий Обрій", 12 з яких прораховані за власні кошти та належать Всеукраїнській радіомережі "Мелодія"», - йдеться в листі трудового колективу.

 

Колектив просить Валерія Хорошковського перевірити результати конкурсу на радіочастоти та підстави надання вперше такої значної кількості частот нікому невідомому новачку, а також з'ясувати особи засновників та керівництва ДП «Новий обрій і дослідити їхній зв'язок із членами Національної ради.

 

Також автори листа нагадують, що трудовий колектив «Мелодії» вже двічі - напередодні підбиття підсумків конкурсу і після визначення переможців - звертався до президента Віктора Януковича, але жодної відповіді на сьогодні не отримав. Тим часом до звернення долучилися діячі культури і творча інтелігенція.

 

Відтак, колектив «Мелодії» просить Валерія Хорошковського особисто доповісти Віктору Януковичу про ситуацію з частотами радіомережі та взяти під свій контроль передачу копій звернень главі держави.

 

Нагадаємо, 16 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на конкурсі віддала 12 з 15 частот, на яких мовила «Мелодія», новому гравцю - мережі «Новий обрій» (концепція «Супер-радіо»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15805
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ggg
4753 дн. тому
Удачи Мелодия надеюсь вы отстоите свою радиостанцию и свой бизнес!!! А вообще удивляюсь что у нас за люди такие радующиеся чужому несчастью!!! Не дай Бог вам вот так строить всю жизнь бизнес вкладывать в него душу а потом лишиться его в один миг...изза вопиющей коррупций в нашей стране!!! А потом столкнуться с полным равнодушием и злорадством окружающих!!! Реально просто противно такие коменты читать!!!
Президент
4754 дн. тому
мелодия решила полностью разостраться с нац советом. хорошо мелодии пофиг - а как же остальные проекты владельца.
1
4754 дн. тому
Вот уж проблему устроили с этой Мелодией... Да мало чтоли станций закрыли за последние годы? Это владельцы специально раздули такую проблему из этого и не потому что людям нечего слушать будет, а из-за своих бизнес интересов. Интересно как долго ещё будет продолжаться эта агония? Мелодия уже потеряла частоты и это факт. И нахождение её в эфире после завершения конкурса на частоты является незаконным.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду