Денис Іванеско очолив нове управління в адміністрації президента

17 Березня 2011
16258
17 Березня 2011
15:59

Денис Іванеско очолив нове управління в адміністрації президента

16258
Денис Іванеско очолив нове управління в адміністрації президента

В адміністрації президента на виконання вимог закону «Про доступ до публічної інформації» створено підрозділ по роботі із запитами громадян. Очолив його Денис Іванеско. Про це повідомив глава адміністрації Сергій Льовочкін, пише «Українська правда».

 

«В адміністрації створено головне управління, яке займатиметься реалізацією положень закону "Про доступ до публічної інформації". Президент зробив це першим в країні», - сказав Льовочкін.

 

За його словами, в адміністрації очікують на 40-50 запитів на день, частина з яких буде усними. «Реалізація потребуватиме суттєвих капітальних вкладень, тому що нам треба організовувати телефонні лінії для усних звернень до президента. Нам неодмінно треба набирати штат людей, які реалізовуватимуть цю функцію. Це буде не менше 20 осіб», - сказав Льовочкін.

 

Як пише УП, Ганна Герман запропонувала не набирати нових людей, а перепризначити вже тих, хто працює. Однак Льовочкін з нею не погодився: «Я б не хотів, щоб журналісти страждали від того, що в прес-службі буде менше людей».

 

Як відомо, до цього часу Денис Іванеско очолював прес-службу адміністрації президента.

 

Нагадаємо, 17 березня президент підписав указ про призначення своїм прес-секретарем Дарки Чепак.

 

Як писала ТК, Верховна Рада ухвалила закони «Про доступ до публічної інформації» та «Про інформацію» 13 січня. Президент України Віктор Янукович підписав їх 3 лютого. Закони набудуть чинності через три місяці після опублікування, а саме 10 травня 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16258
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду