Уряд створив управління забезпечення доступу до публічної інформації

26 Травня 2011
13246
26 Травня 2011
12:27

Уряд створив управління забезпечення доступу до публічної інформації

13246
Його очолила Роксолана Стадник
Уряд створив управління забезпечення доступу до публічної інформації

У Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів створене управління забезпечення доступу до публічної інформації. Про це на засіданні уряду 25 травня повідомив прем'єр-міністр Микола Азаров.

 

«9 травня набрав чинності Закон України "Про доступ до публічної інформації". І за цей короткий час Секретаріат Кабінету Міністрів отримав біля півсотні інформаційних запитів. Неважко спрогнозувати, що ця кількість буде зростати», - заявив пан Азаров і повідомив про створення нового управління.

 

Як повідомив газеті «Коммерсантъ» директор департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Дмитро Андрєєв, керівником управління призначена Роксолана Стадник, яка з 2007 по 2009 рік очолювала управління взаємодії зі ЗМІ і зв'язків з громадськістю Міністерства економіки. За словами пана Андрєєва, загалом в управлінні працюватиме 10 осіб.

 

«Детектор медіа» пан Андрєєв повідомив, що в управлінні будуть створені два сектори. Загалом, за його словами, станом на 26 травня до уряду надійшло вже понад 70 інформаційних запитів.

 

Нагадаємо, що в Адміністрації президента підрозділ по роботі із запитами, який згодом отримав назву головного управління забезпечення доступу до публічної інформації, був створений ще в березні, його очолив Денис Іванеско

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13246
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду