Венедиктова переобрали головним редактором «Эха Москвы»

3 Березня 2011
23164
3 Березня 2011
11:14

Венедиктова переобрали головним редактором «Эха Москвы»

23164
Венедиктова переобрали головним редактором «Эха Москвы»

Олексій Венедиктов переобраний головним редактором російської радіостанції «Эхо Москвы», повідомляє Lenta.ru.

 

Зі 105 співробітників станції у виборах взяли участь 87 осіб. Із них 83 людини (понад 95%) проголосували за продовження повноважень пана Венедиктова.

 

Згідно зі статутом «Эха Москвы», посада головного редактора є виборною. Обраного колективом радіостанції головного редактора затверджує рада директорів. Строк повноважень головного редактора - три роки.

 

Олексій Венедиктов працює на «Эхе Москвы» з 1990 року, коли вона була заснована. Став головним редактором у 1998 році. Зміни до статуту «Эха», які передбачали обмеження строку повноважень головного редактора і регулярні вибори, були внесені з його ініціативи у 2005 році. На перших виборах у 2005 році пан Венедиктов отримав понад 90% голосів, у 2008-му - понад 82%.

 

66% акцій «Эха Москвы» належать холдингу «Газпром-медіа», решта 34% - журналістам радіостанції, у тому числі 18% (за даними 2008 року) - Олексію Венедиктову.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Яни Новосьолової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23164
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду