detector.media
28.02.2011 11:05
Герман ініціюватиме перевірку національного відбору на «Євробачення-2011»

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман ініціюватиме створення комісії для перевірки відбору кандидатури від України на «Євробачення-2011». Про це повідомляє «Українська правда».

 

«Я буду ініціювати створення спеціальної комісії, яка перевірить процес підготовки і сам хід фінального відбору кандидатури від України на "Євробачення". Думаю, що до такої комісії повинні увійти і представники прокуратури, - сказала пані Герман, - У багатьох людей, які пишуть і телефонують в Адміністрацію президента, і в мене особисто як члена журі цього конкурсу, залишився дуже прикрий і гіркий осад від усього, що відбувалося там. Я думаю, що правильно буде ще раз все перевірити».

 

Також вона додала, що минулого року «вдалося припинити корупційні схеми і скасувати рішення про кандидатуру від України на "Євробачення", був проведений конкурс і був чесно вибраний кандидат». Саме тому, на її думку, «варто дослухатися до тих десятків тисяч людей, які за ці два дні телефонували і висловлювали своє невдоволення тим, як відбувся цей конкурс».

 

При цьому пані Герман не уточнює, що саме її непокоїть у тому, як було проведене голосування: «Я б не хотіла нікого наперед у чомусь звинувачувати. Але в мене склалося враження, що щось відбувалося в кулуарах і поза конкурсом, чого ми не розуміли і не знали».

 

Нагадаємо, у фінальному відборі учасника від України на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2011» перемогла Міка Ньютон. Переможницю національного відбору визначали члени журі (45%) та глядачі шляхом СМС-голосування (45%), а також відвідувачі сайту Першого національного (10%).

 

Ганна Герман увійшла до складу журі конкурсу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY