У Єгипті під час заворушень загинув журналіст

6 Лютого 2011
20200
6 Лютого 2011
14:11

У Єгипті під час заворушень загинув журналіст

20200
У Єгипті під час заворушень загинув журналіст

У Єгипті зафіксовано перший випадок загибелі журналіста під час заворушень. Про це повідомляє агентство «Інтерфакс» із посиланням на інформацію телеканалу «Аль-Джазіра».

 

Під час зйомки репортажу Ахмеда Мухаммеда Махмуда, співробітника єгипетської газети «Аль-Ахрам», було поранено в голову. За попередньою інформацією, це сталося ще 29 січня.

 

Також 5 лютого стало відомо, що єгипетські служби безпеки арештували завідуючого каїрським бюро «Аль-Джазіри». За офіційними даними, жертвами насильства в Єгипті також стали репортери з Росії, Бразилії, Великобританії, Польщі, США та Франції. Акредитованим у Каїрі журналістам рекомендують зняти таблички з логотипами офісів їхніх корпунктів.

 

Міжнародна організація «Репортери без кордонів» вимагає від ООН уведення санкцій проти Єгипту. Поки що офіційна влада гарантії безпеки представникам ЗМІ не надає.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20200
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду