У Єгипті відкрилася знаменита Александрійська бібліотека, УНІАН

15 Жовтня 2002
838
15 Жовтня 2002
19:34

У Єгипті відкрилася знаменита Александрійська бібліотека, УНІАН

838
У Єгипті відкрилася знаменита Александрійська бібліотека, УНІАН
У Єгипті відкрилася знаменита Александрійська бібліотека, відновлена зусиллями ЮНЕСКО, уряду Єгипту, ряду європейських і арабських країн, а також Японії.

Як повідомляє радіо «Свобода», на місці, де колись знаходилася велика бібліотека античності з унікальними манускриптами, збудовано нове приміщення. Над проектом бібліотеки працювали норвезькі архітектори.

Бібліотечний комплекс складається з трьох будівель, де розміщується безпосередньо книгосховище і читальні зали, конференц-центр, планетарій і музеї науки, археології і каліграфії.

Александрійська бібліотека була заснована в 3 столітті до н.е. при Птолемеях. Сховище нараховувало до 700 тис. сувоїв, включаючи коп
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
838
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду