Нацрада планує оголосити попередження компанії УЦТМ

2 Лютого 2011
23213
2 Лютого 2011
16:20

Нацрада планує оголосити попередження компанії УЦТМ

23213
Нацрада планує оголосити попередження компанії УЦТМ

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення на засіданні 2 лютого перенесла розгляд питання про результати позапланової перевірки ТОВ «Українська цифрова телемережа» на наступне засідання, 9 лютого, через відсутність представника компанії.

 

На запитання  ТК, яким планується проект рішення, перший заступник голови Нацради Оксана Головатенко відповіла, що йдеться про санкцію оголошення попередження. За її словами, компанія не виконала свої ліцензійні зобов'язання, і зі 100% мережі мультиплексу МХ-4 нині розбудовано лише 6%.

 

Нагадаємо, Нацрада призначила позапланову перевірку УЦТМ 8 вересня. Приводом стало те, що УЦТМ не надала на вимогу Нацради ані фінансовий звіт, ані план розвитку мережі цифрового наземного мовлення.

 

За 2010 рік  Нацрада анулювала ліцензії 8 з 10 мовників мультиплексу МХ-4.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23213
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду