«Інтер» запустить шоу «Розсміши коміка» з Галустяном та Зеленським

29 Грудня 2010
30919
29 Грудня 2010
14:50

«Інтер» запустить шоу «Розсміши коміка» з Галустяном та Зеленським

30919
«Інтер» запустить шоу «Розсміши коміка» з Галустяном та Зеленським

Телеканал «Інтер» запускає новий проект «Розсміши коміка». Про це йдеться на сайті каналу.

 

За форматом це розважальне шоу, створене за оригінальною ідеєю. За грошовий приз учасники повинні будуть розсмішити  професійних гумористів.  Гра проходитиме у п'ять етапів, на кожному з них учасник має право забрати свій виграш. Кожен етап  триває  1 хвилину, і за цей період має розсміятись хоч один з коміків.  У першому турі переможець отримує одну тисячу гривень,  у другому - 5000, у третьому 10000, у четвертому 25000, і у п'ятому ­­- 50000 гривень.

 

Проект вестимуть Михайло Галустян та Володимир Зеленський.

 

Участь у шоу зможе взяти кожен бажаючий, для цього потрібно заповнити анкету на сайті каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30919
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
коллега
4866 дн. тому
грустно от того, что с канала целенаправленно вытесняется украинский язык, и он все больше и больше становится подобием российских каналов. А язык это ведь часть нашей индивидуальности в мире и часть нашей культуры. А на канале все больше завозных деятелей привечают. Вот так и "плекають думку" что достойное только не у нас возможно.
ак
4867 дн. тому
Думали-думали и придумали супер-шоу для "главного канала страны". Ничто иное как шоу "за оригінальною ідеєю" Романа Трахтенберга. Программа "Следующий" от МУЗ-ТВ - http://staroetv.su/publ/sledujushhij_muz_tv_2005/119-1-0-4607
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду