«Воля»: телеглядачі в Києві надають перевагу гумористичним програмам, на півдні, заході і сході – новинам

13 Липня 2010
10392
13 Липня 2010
11:23

«Воля»: телеглядачі в Києві надають перевагу гумористичним програмам, на півдні, заході і сході – новинам

10392
«Воля»: телеглядачі в Києві надають перевагу гумористичним програмам, на півдні, заході і сході – новинам

Київські телеглядачі надають перевагу гумористичнім (74% респондентів) та інформаційно-новинним програмам (70%). Природа (53%) та історичні програми (53%) посіли третє місце за глядацькими вподобаннями. Про це свідчать дані останнього дослідження телевподобань українців, проведеного компанією «Воля» в різних регіонах України.

 

Мешканці південного регіону найчастіше дивляться новини і музичні програми - таких виявилося 48% і 37% відповідно. Новинні програми також найбільш популярні і у східному (53%), і в західному (68%). Водночас на друге місце жителі Західної України ставлять науково-популярні телепрограми (40%), а Східної - гумористичні (52%).

 

Серед аудиторії компанії «Воля» переважають сімейні люди - переважно великі родини (три і більше людей), а також люди старшої вікової групи (51+). Особливостями аудиторії також є більш високий рівень доходу родини і соціальний статус (більше менеджерів середньої ланки і працівників приватних підприємств).

 

При цьому, аудиторія послуги «Воля бродбенд» (доступ до інтернету) відрізняється від аудиторії послуги кабельного телебачення - вона молодша, але представлена переважно невеликими родинами.

 

За словами керівника відділу зв'язків з громадськістю компанії «Воля» Аліни Сігди, компанія постійно проводить дослідження споживацьких уподобань в усіх регіонах і враховує їх згодом при пакетуванні каналів. «Щомісячні опитування проводяться з використанням наших веб-ресурсів, анкет у контакт-центрах і телефонних опитувань. Ми також використовуємо зворотній бік рахунків, щоб абоненти могли відповісти на запитання і допомогти нам зробити послуги привабливішими», - відзначила вона.

 

Останнє дослідження було проведене на замовлення компанії «Воля» в декількох великих містах центрального, східного, західного і південного регіонів України. вибірка становила близько 4 тис. респондентів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10392
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду