Гумористичне шоу «ГПУ» стартує на «1+1» у п’ятницю, а «Що ти робив минулої п’ятниці?» - у неділю

23 Вересня 2010
22025
23 Вересня 2010
13:11

Гумористичне шоу «ГПУ» стартує на «1+1» у п’ятницю, а «Що ти робив минулої п’ятниці?» - у неділю

22025
Гумористичне шоу «ГПУ» стартує на «1+1» у п’ятницю, а «Що ти робив минулої п’ятниці?» - у неділю

Гумористичне шоу «1+1» «ГПУ» стартує 24 вересня, і виходитиме щоп'ятниці о 22.15  з повтором у неділю у тому ж слоті.

 

А от прем'єра шоу про гіпноз «Що ти робив минулої п'ятниці?» вийде у неділю - 3  жовтня  о 21.40.

 

Нагадаємо, «ГПУ»  - гумористичне шоу. Ведучі проекти -  Потап, Юрій Горбунов, Дядя Жора та Андрій Богданович.

 

А шоу-вікторина «Що ти робив минулої п'ятниці?» виробляє «1+1 продакшн» за голландським форматом I Know What You Did Last Friday. Переможець отримає приз - 50 тис. грн. За форматом, герой повинен здогадатися, як він повів себе в тій чи іншій ситуації, перебуваючи під гіпнозом. У нього буде «група підтримки» з «веселих друзів» чи родичів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22025
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
dbr
4879 дн. тому
ГПУ ГАЛИМО ПЛОСКО УБОГО !!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))
Катя
4887 дн. тому
Куда катится наша страна?! Более бездарной программы я еще на телевиденье не видела!!!Потап и дядя Жора- настолько низкоинтеллектуальные люди, что кроме шуток "ниже пояса" не на что не способны!!! Далой бездарность!!! Хватит засорять эфир низкопробными передачами!!!! Решили копировать Прожектор Перис Хиллтон, пополните сначала свой словесный запас- Стыдно!!! Вроде бы взрослые люди!!!!!!!!!!(((((((((((((
шеварнадзе
4944 дн. тому
ГПУ- Ген Придурков Украины, дядя Вася, Тормоз Юра, Лох на понтах(Потап) и смешной жырдяй пробують смешыть аудиторию шутками 5 класа. Позор!!!!!!!!!!!!!!!
ггг
4966 дн. тому
а чому коментарі повидаляли???
ne smishno
4967 дн. тому
Дивно... назвали програму ГПУ. Якби ви хоч трохи цікавилися історією, то мусили б знати, що від трьох цих букв тремтіли від страху тисячі людей. Так у 20-ті роки називався орган при НКВД. Арешти, катування, репресії... Це було страшно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду