ПРОМО: Комік Антон Лірник переконаний, що Україна могла б мати власний «Прожекторперісхілтон»

23 Листопада 2009
3779
23 Листопада 2009
15:33

ПРОМО: Комік Антон Лірник переконаний, що Україна могла б мати власний «Прожекторперісхілтон»

3779
ПРОМО: Комік Антон Лірник переконаний, що Україна могла б мати власний «Прожекторперісхілтон»

Як жартома стверджують автори «Телятини», після тривалої алкогольної депресії одного з учасників проекту, він знову відновлює вихід. Гостем свіжого випуску є режисер, екс-резидент «Камеді клаб Україна», а нині ведучий телепроекту «Насправді-шоу» (ТРК «Україна») Антон Лірник. Ведучі програми - Сергій Неретін та Дмитро Федоров.

 

Герой «Телятини» №8 розповість, чому український «Прожекторперісхілтон» не зміг народитися в Україні, що повинно робити телебачення зі своїми глядачами, скільки платить лідер Партії регіонів за корпоративи, чому канал «Україна» закрив «Насправді-шоу» та що він збирається робити далі. Дещо з цього ви вже можете побачити у трейлері програми:

 

 

Також своїми думками про телебачення діляться ведучий «Нового каналу» Андрій Доманський, російський актор і автор програми «Городок» на каналі РТР Юрій Стоянов, тимчасовий рульовий каналу «Інтер» Єгор Бенкендорф та рульовий телеканалу «Україна» Вальдемар Дзікі.

 

Повний випуск «Телятини» з'явиться на «Телекритиці» вже у вівторок,  24 листопада.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3779
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
molekula
5270 дн. тому
Артистизма мальчикам не хватает. Нет харизмы. А "Файна Юкрайна"-это классно. Люди понимают, как нужно делать, и над чем шутить. Уважуха всем, кто делает этот проект. Очень качественно и профессионально.
ф1
5270 дн. тому
україна могла б мати власний.... а еще бы было бы лучше, чтобы украина имела собственные мозги, а не занималась копированием и подражательством под запустившиеся у соседей проекты.Тем более, что копирка мягко говоря нижайшего качества. Взять тот же укр. вариант "камеди" или "файна юкрайна"(копирка Нашей Раши). и еще: в чем успех российских юмористических программ нынешнего дня: они научились шутить не только ниже пояса и выезжать не только за счет копирования шампакющего Брежнева и пьяного Ельцина(или др. политиков).
Laskala
5271 дн. тому
В депресии был Неретин - тут и к гадалке ходить не надо. Он вечно пьяный.
ERE
5271 дн. тому
вообще-то шоу ведь закрыли из-за низких рейтингов. об этом писал ТК. а тут в подводке и ляп
Льоша
5271 дн. тому
Так а кто именно был в алкгольной депрессии?
ггг
5271 дн. тому
не втримаюся, щоб не процитувати Кысельова: "- Мне очень нравится «Вечерний...», он же «95 квартал». На мой взгляд, это полная противоположность тупым, пошлым и совершенно не смешным, на мой взгляд, псевдо-юмористическим передачам, расплодившимся в огромном количестве на российских каналах. Российские «сатира и юмор», все эти камедиклабы, прожекторперисхилтоны и тому подобные программы - это, на мой вкус, неожиданным образом воплотившаяся в жизнь мечта советского бюрократа про то, что «нам нужны такие Щедрины и такие Гоголи, чтобы нас не трогали»."
Саша
5271 дн. тому
Ну Антон Лірник не є коміком. Його жарти досить таки примітивні, такі ж як і його інтелект) Комічним є те, що Лірника коміков вважають)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду