Дніпропетровський 34-й канал голодує і побоюється захоплення

25 Листопада 2008
21659
25 Листопада 2008
07:48

Дніпропетровський 34-й канал голодує і побоюється захоплення

21659
Дніпропетровський 34-й канал голодує і побоюється захоплення
24 листопада о 22.30 колектив дніпропетровського муніципального 34-го каналу оголосив про початок безстрокового голодування на знак протесту проти рейдерського захоплення каналу. Про це повідомив «Детектор медіа» дніпропетровський журналіст Олексій Мазур.
 
В ефірі каналу стартував телемарафон «захистимо 34-ку». Увечері 24 листопада, після того, як правоохоронці перестали охороняти приміщення каналу, колектив сприйняв це як свідчення того, що незабаром почнеться рейдерське захоплення, повідомляє «Новий міст».
 
21 листопада до державного реєстратора надійшов протокол про збори акціонерів 34-го каналу, на яких було ухвалено рішення про його ліквідацію і призначення ліквідаційної комісії. У документі вказано, що збори акціонерів нібито пройшли під головуванням секретаря міської ради Олександра Тимошенка. Представники каналу вважають протокол сфальсифікованим і пов’язують загострення боротьби за володіння акціями каналу з представниками місцевого осередку Блоку Тимошенко Михайлом Соколовим і Гарегіном Арутюновим. Припинити голодування вони готові лише після того, коли в ситуацію втрутиться влада і правоохоронці та убезпечать канал від можливого захоплення.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21659
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
это клиника
5656 дн. тому
Объявите незалежность, тэлэбачийныки, соберте Майдан, пригласите Ющенка, у нас же демократия с 2004 рока, вы шо там себе удумали!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду