Анатолій Ульянов запустив інтернет-проект «Луч»

7 Грудня 2010
24679
7 Грудня 2010
15:12

Анатолій Ульянов запустив інтернет-проект «Луч»

24679
Анатолій Ульянов запустив інтернет-проект «Луч»

Арт-критик, блогер, засновник сайту «Проза», екс- заступник головного редактора журналу «ШО» Анатолій Ульянов створив новий інтернет-проект «Луч».

 

 

Його концепцію Ульянов характеризує як «інформаційну платформу спротиву для осмислення індивидуальностей, зацікавлених в новому і майбутньому».

 

Матеріали ресурсу стосуватимуться сучасного мистецтва та соціальної критики.

 

Нагадаємо, сайт «Проза» було закрито у листопаді 2009 року за звинуваченням у поширенні дитячої порнографії. Під час моніторингу американські хостери виявили, що розміщений на території США арт-ресурс публікує «дитячу порнографію», та без попередження заблокували доступ до сайту та його контенту. Приводом для такого рішення стали світлини Вілла МакБрайда з навчально-медичного видання Zeig Mal! («Покажи мені!») 1974 року. Видання, присвячене сексуальному вихованню підростаючого покоління, спрямоване на дорослу аудиторію.

 

Посаду заступника журналу «ШО» Ульянов залишив у грудні 2009-го. За словами арт-критика, значну роль у прийнятті цього рішення зіграло те, що у квітні того ж року внаслідок переслідування з боку ультраправих організацій він вимушений був залишити Україну і нині «живе у дорозі». Разом з ним роботу у штаті редакції припинила більд-редактор Наталія Машарова, яка подорожує разом з Анатолієм Ульяновим та задіяна у його проектах, зокрема, в якості фотографа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24679
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
медвед
4893 дн. тому
О, "Лучь говна в царствє свєта"? Зачекалися, Толян, зачекалися!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду